JMT
© 2013-2020 John Mayer tribute Contact
  • Stacks Image 320

    Caption Text

    Link

Stacks Image 234

Ruud Schouten

Zang - Gitaar

Ik ben Ruud Schouten, gitarist, zanger en docent. Vanaf jonge leeftijd speel ik al gitaar en houd ik van muziek.
Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds! Met muziek bezig zijn is mijn passie en vind ik het mooiste wat er is!

Onder andere door de muziek van John Mayer en zijn fantastische gitaarspel ben ik de opleiding docent muziek aan het conservatorium gaan doen.
Toen ik daarmee klaar was heb ik uiteindelijk van mijn hobbie mijn werk gemaakt! Ik speel in verschillende bands en geef gitaarles. 
Wil je nog meer over mij weten? Kijk even op mijn website!

Stacks Image 237
Zjon de Bruin

Basgitaar

Sinds mijn 15e heb ik door Rage Against the Machine de basgitaar ontdekt. Jarenlang in diverse bandjes gezeten en veel podiumervaring opgedaan.

John Mayer (en natuurlijk ook Pino Palladino) waren voor mij al muzikale helden. Een enorme uitdaging om onderdeel te zijn van een goede ritmesectie. Uiteraard is het cool om wat knaps neer te zetten, het mooiste aan dit bandje is om dat ‘liedje’ zo mooi klinkend te spelen als band!

Met passie voor muziek ben ik beïnvloed door bands & artiesten van diverse muzieksoorten. Van Stevie Wonder tot Anouk, van Gospel tot the Foo Fighters.

Voor de rest, ik ben te vinden op de motor, met oldtimers in de weer, ijshockeyen en ik schijn ook nog iets met gitaren te hebben (www.zjonsguitarstore.nl). Vraagjes? Altijd welkom!

Tot ziens bij een optreden en een dikke high five,
Zjon

Stacks Image 243
Bob Philipse

Drums

Na mijn conservatorium opleiding in Groningen kwam ik terecht in Hoorn.

In West Friesland is een levendige muziekscene, waardoor ik na enige tijd deze jongens ontmoeten om in deze band te spelen.

De samenstelling van John Mayer Tribute is prachtig. Een compacte band die nummers speelt van niemand minder dan John Mayer.

Elke show is the gek, puur en authentiek.

Stacks Image 149

Patrick Rus

Keys

Ik doe het toetsen werk in de John Mayer tribute band. In 1996 studeerde ik af aan het conservatorium van Alkmaar voor Hammond en keyboards. Ik heb me gespecialiseerd in het pianospelen, maar ik schuw al het andere toetsen geweld zeker niet! Al sinds 1987 speel ik in bands. Catwalk live music is de band waarmee ik al sinds jaar en dag in heel Nederland speel. Verder ben ik actief als dirigent van popkoor Evergreen en als muzikaal leider/pianist van vocalgroup Vocallure.

Ook ben ik de oprichter van Muziekschool Koggenland, waar Ruud als docent gitaar aan verbonden is. Ik zelf geef elke dag piano en keyboardles en doe dat met veel plezier!

Naast het toetsenwerk zing ik de backing vocals. Het werkt heel relaxed met Ruud, Zjon en Bob.