JMT
© 2013-2020 John Mayer tribute Contact

2 Maart De heeren van Limmen

Link

Muzikale grootheden worden deze avond geeerd door deze 3 fantastische tribute bands:

CALLAHAN CLEARWATER REVIVAL

Met Callahan Clearwater Revival ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots Rock. Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival. Wanneer je je ogen sluit dan hoor je de vroegere John Fogerty en CCR. De muziek wordt vanuit de basis overgebracht door de vier Achterhoekse muzikanten van Callahan Clearwater Revival: Jan Willem Lichtenberg (zang/gitaar), Leon Huitink (drums), Marc Schenk (gitaar), Erikjan Luiten (bas).

Feiten:
- Winnaar Battle Of The Tribute Bands 2015

JOHN MAYER TRIBUTE

De band is bij elkaar gekomen door de liefde voor de muziek van John Mayer.
Frontman Ruud Schouten speelt en zingt de nummers van John Mayer al vanaf het moment dat hij net doorbrak in Nederland. Hij neemt dan ook de rol van John Mayer op zich. Mede door de muziek van John Mayer en zijn fantastische gitaarspel is hij conservatorium gaan doen en heeft deze positief afgerond!
Zjon de Bruin, de initiatiefnemer van de band, speelt de basgitaar binnen de John Mayer Tribute. Zijn inspiratie haalt hij uit bassisten als Pino Palladino en David Labruyere, beide bassisten die met John Mayer spelen, dus dat zit helemaal goed.
Een steady groove hoort bij de muziek van John Mayer. Drummer Bob Philipse zorgt daarvoor. Op het conservatorium in Groningen leerde hij de kneepjes van het vak en is al jaren professioneel muzikant.
Toetsenist Patrick Rus vult deze muzikanten uitstekend aan en weet muzikaal precies waar hij kan kleuren om de songs van John Mayer zo mooi mogelijk te brengen.

BACK TO THE WHO

Drummer Dave van Dansik slijt al een fiks aantal jaren zijn stokken in verschillende bands en is nooit het euforische gevoel kwijtgeraakt van de allereerste keer dat hij het album “Live at Leeds” beluisterde van The Who. Als rockdrummer zet hij de energieke drumstijl van zijn grootste muzikale voorbeeld Keith Moon neer.
Bram van der Spek is van jongs af aan al een fan van The Who en perst het uiterste uit zijn basgitaar naar zijn grote voorbeeld John Entwistle.
Tjeerd Blom, een ervaren zanger die verrassend ruig uit de hoek kan komen.
Toni Sprokk, een topgitarist uit de hedendaagse muziekwereld zet een gitaarsound neer die je in èèn beweging terug sleurt naar The Who uit de jaren ’70.
Deze vier gepassioneerde muzikanten nemen je mee naar een opzwepende rockbeleving van The Who!

Kaarten zijn verkrijgbaar:

Gall&Gall Limmen, Diervoeders Admiraal

14 okt Vredeburg Limmen

14 Okt JMT live in Limmen
Link

10 Dec 2016 Pianokamer Spierdijk

JMT Live in Spierdijk.

10 dec speelt de JMT weer in de Pianokamer te Spierdijk.
Kaarten zijn te bestelen op de site van de pianokamer.John Mayer Tribute JP Coen Hoorn

logo


John Mayer Tribute speelt live op 17 Jan in JP Coen Hoorn

Optreden in De Pianokamer in Spierdijk was een succes!

Wat was het een prachtige avond in Spierdijk op 4 september. Een goed gevulde zaal en prachtige akoestiek zorgde voor een heerlijk optreden.